Het Oplaad Weekend

Ben jij ook toe aan een weekend totale ontspanning? Wil jij ook een keer ontsnappen aan de dagelijkse drukte en uit je automatische piloot? Wil jij graag afscheid nemen van stress en leren hoe je beter om kunt gaan met prikkels? Dan is Het Oplaad Weekend van 15-17 juni 2018 echt iets voor jou! Een weekend vol rust, ontspanning en beweging met een nuchtere, toegankelijke aanpak. Alle tijd voor jezelf op een unieke locatie midden in de natuur! Geen ervaring nodig. €449,- pp

Sfeerbeelden Oplaad Weekend 2017

15-17 juni 2018

Het Oplaad Weekend

Zwem een rondje in het meer, hang in een hangmat en voel hoe de spanning uit je lichaam verdwijnt tijdens een relaxte massage in de buitenlucht. Geniet van de heerlijke gezonde treats geserveerd door Studio Food & Mood, struin in je eentje over het eiland en rek je spieren tijdens een rustige yogales. Voel hoe je oplaadt in de natuur, geniet van de muziek bij het vuur ‘s avonds en laat je inspireren tijdens eén van onze workshops. Dit weekend ben je er echt even helemaal uit, zowel fysiek als mentaal. We houden het programma heel relaxed, zonder verplichtingen. Je doet alleen waar je op dat moment zin in hebt. Tenslotte kom je voor je rust!

 

Elke dag heeft een thema

We beginnen op vrijdag met Ontprikkelen. Zaterdag staat in het licht van Opladen en de Zondag zal als thema Ontwikkelen voeren. Hieronder vind je het programma, dit is een richtlijn de exacte tijden en invulling kan enigszins afwijken.

Ontprikkelen

Vrijdag

Opladen

Zaterdag

Ontwikkelen

Zondag

Vrijdag / Ontprikkelen

De vrijdag staat in het teken van het reduceren van overmatige prikkels, stress & onrust.

15.30 Overtocht per boot
De mooie overtocht helpt je al met het achterlaten van de dagelijkse zorgen en routines. Zodra je de overtocht maakt, waan je je al in een totaal andere wereld.

16.00 uur Aankomst op het eiland
Het eiland is een oase van rust en natuur. Je bent tot het avondeten heerlijk vrij om je te installeren in je luxe Tipi, Yurt of Sahara tent en het eiland te verkennen. We bieden je de mogelijkheid om je mobiele telefoon in te leveren en mee te doen aan de  ‘Digital Detox’ gedurende dit Oplaad Weekend.

17.30 Diner
Tijdens het diner kan iedereen elkaar een beetje leren kennen en genieten van een heerlijk maal .

19.00 Opening weekend en Yogales
Daarna zullen we het weekend met elkaar openen. Aansluitend kun je meedoen met een relaxte yogales, waarbij je loslaat van je (werk)week en helemaal in je lijf komt

20.30 Relaxtijd
De rest van de avond is het stil en kun je lekker vroeg gaan slapen of iets voor jezelf doen. Het is de bedoeling dat je rust neemt en vanavond geen sociale verplichtingen voelt naar anderen. It’s all about you.

Zaterdag / Opladen

De zaterdag staat in het teken van opladen en nieuwe energie.

7.30 Meditatie
Voor de vroege vogels beginnen we de dag met een ochtendmeditatie (de late vogels kunnen heerlijk uitslapen). No pressure, doe gewoon waar je op dat moment zin in hebt.

8.00 Smoothie 

8.15-9.30 Inspanning

In de ochtend beginnen we met het lichaam wakker maken door wat rustige Yoga om de lente energie op te wekken. 

9.30 Ontbijt
Start de dag met een heerlijk en energiek ontbijt 

10.00 Relaxtijd

Het is tijd om te relaxen en te genieten van de rust van het eiland; zwem wat rond in het meer, lees een boek, geniet van een heerlijke massage of doe even helemaal niets .

13.00 lunch
Heerlijkheden

15.00 Workshop Ontspanning

In deze workshop maak je kennis met de principes van Mindfulness en leer je om bewust aandachtig te zijn in het moment.

16.30 Relaxtijd (zie boven)

18.00 Diner 

19.30 Live gitaarmuziek bij het kampvuur

Zondag / Ontwikkelen

De dag staat in het teken van ontwikkelen, inspiratie en toepasbaarheid.

Wat neem je mee naar huis? We willen je niet laten vertrekken zonder dat er concreet iets is veranderd in je mindset. Tools waar je direct wat aan hebt.

7.30 Meditatie 

Voor de vroege vogels beginnen we de dag met een ochtendmeditatie (de late vogels kunnen heerlijk uitslapen). No pressure, doe gewoon waar je op dat moment zin in hebt

8.00 Smoothie

8.15-9.30 Inspanning

In de ochtend beginnen we met het lichaam wakker maken met rustige Yoga. Je leert oefeningen die je thuis ook kan toepassen

9.30 ontbijt 

10.00 Relaxtijd

13.00 Lunch

14.00 Relaxtijd

15.00 – 16.30 Workshop Ontspanning 

17.00 Afsluiting weekend
Afsluiting van het weekend het is tijd om het eiland te verlaten. We weten nu al dat je volgend jaar weer terug wilt komen! 😉

Een uitgebreid & ervaren team!

Annemarie Roozenboom

Annemarie Roozenboom is volledig gecertificeerd Yoga Teacher, Yoga Therapeut en Mindfulness Trainer. Ze is onder meer opgeleid door de Mindfulness goeroe van Nederland: Rob Brandsma bij het Centrum voor Mindfulness. Sinds 15 jaar is ze in contact met diverse vormen van yoga en meditatie. Annemarie zal tijdens het weekend de meditaties begeleiden en drie ontspannings lessen geven. Haar missie is om mensen te helpen meer kwalitatieve aandacht aan hun leven te schenken, van moment tot moment.

“Life is short, better live it fully”.

Hanneke

Hanneke van Studio Food & Mood is onze chef Food (& Mood dus😉) en zal ons het hele weekend verwennen met de heerlijkste (vegetarische) maaltijden. En ook geeft Hanneke op zondag een leuke workshop over hoe je gezond eten lekker en persoonlijk maakt! Hanneke gaat het eten bereiden met heel veel liefde en goede energie, dit wordt echt genieten.

Masseurs

Wordt binnenkort aangekondigd!

Yoga leraar

Wordt binnenkort aangekondigd!

Live gitaar muziek

Wordt binnenkort aangekondigd

Het Oplaad Weekend
Eiland De Kluut

Midden in het Veluwemeer, op de grens tussen Gelderland en Flevoland.

Het Oplaad Weekend kost €449 pp, dit is inclusief:

 • 2 overnachtingen op Eiland de Kluut in een (gedeelde) 2 persoons , 4 persoons of 6 persoons Tipi, 4 persoons Mongoolse Yurt of , 2 persoons Zweedse tipi of een 2, 4 of 6 persoons Sahara tent. Let op: voorkeur voor een type tent kan aangevraagd worden maar het is niet gegarandeerd dat we die tent kunnen toewijzen, het gaat op basis van beschikbaarheid. Informeer even bij ons als je met z’n tweeën of met een groepje wil komen.
 • Comfortabel bed, beddengoed en lakens.
 • Toeristenbelasting voor alle dagen op het eiland
 • vervoer boot naar het eiland
 • Alle maaltijden ( 2* dinner, 2* lunch, 2* ontbijt )- vegetarisch
 • Gezonde snack tussendoor
 • Thee, water en 1 keer per dag Smoothie
 • 2 inspannings lessen
 • 3 ontspannings workshops
 • 1* Live Gitaar muziek bij het Kampvuur
 • Oneindig veel rust!!
 • Onbeperkt toegang tot het zwemmen in het Veluwemeer
 • Professionele begeleiding yoga, meditatie, mindfulness gehele weekend

Exclusief

 • Massages, deze zijn op aanvraag te boeken
 • Vervoer van en naar Biddinghuizen
 • Verzekering

Accommodatie

Het eiland is zo’n 50 jaar geleden ontstaan door zandopspuiting na de aanleg van Flevoland en is ongeveer 4 hectare groot. Het eiland is weelderig begroeid met hoge bomen, dicht struikgewas, rietpalm en hier en daar grotere open plekken van zand of gras. Je waant je in een totaal andere wereld zonder auto’s of fietsen. Hier kom je volledig tot rust. Je kunt een verrassend wandelingetje over het eiland maken of je op een van de fraaie zitjes terugtrekken om te genieten van deze rust, de natuur en de vogeltjes. En natuurlijk heb je vanaf het eiland een fantastisch uitzicht over het Veluwemeer.

Recensies Oplaad Weekend 2017

Mannelijke deelnemer

Gisteravond pakte ik mijn sweater om even buiten te gaan lopen. Hij rook nog naar het vuur van het oplaadweekend. Eigenlijk een heerlijke geur. Vanochtend belde een oplaadweekend genoot om af te spreken, leuk!

Lig nu een beetje lui in de tuin

terug te denken aan dit waanzinnig fijne evenement op dat eilandje midden op het Veluwemeer. Vanaf de vrijdag toen we van het bootje stapte tot zondag einde middag heb ik intens genoten van de unieke ervaringen welke Marjolein en Annemarie voor ons hadden bedacht en georganiseerd. Weinig ervaring meditatie en 0 met yoga stond mij niet in de weg. Fijne en lieve mensen ontmoet. Mooie ervaringen opgedaan en veel geleerd en ontdekt. Gezond eten, buiten zijn, ontspannen genieten van het eten, het vuur, de muziek, de verhalen. Eind november is er weer een weekend, ben er natuurlijk bij. Ondertussen blijf ik draadloos opgeladen.

Vrouwelijke deelnemer

Genoten van een heerlijk oplaadweekend! Prachtige workshops, geweldig eten en onnavolgbare massage <3

Artikelen

https://www.metronieuws.nl/nieuws/extra/2017/05/durven-overgeven-aan-een-mindful-oplaad-weekend

http://meerdansandra.nl/2017/05/let-love-rule/

Boek nu Het Oplaad Weekend

Rust, inspiratie en nieuwe energie!

Investering in jezelf: €449,-pp

Back To Top