8-weekse
mindfulness training

Zit je oor vastgeplakt aan je mobieltje? Schieten gedachten als vuurpijlen door je hoofd terwijl je virtuele to-do lijstje meer chaos dan overzicht creëert? En loop of rijd je wel eens ergens naartoe zonder daadwerkelijk te zien wat er zich om je heen afspeelt?

8-weekse MBSR Mindfulness training

Wat leer je met Mindfulness?

De geest neemt je mee in allerlei gedachten. Vaak onsamenhangend en veelal herhalend. Gedachten gaan meestal over verleden of toekomst. Terwijl de toekomst slechts scenario’s zijn en het verleden niet meer bestaat. Doordat we zoveel denken, vergeten we in het nu te zijn en raken we snel overbelast. Met Mindfulness leer je bewust aandachtig te zijn in het moment. Je leert:

  • Jezelf en je ervaringen te accepteren zoals ze zijn.
  • Met minder weerstand te leven.
  • Steeds bewuster te worden van je ‘automatische piloot’ en opmerkzamer te zijn in het huidige moment.
  • Steeds bewuster keuzes maken.
  • Op een gezonde en stressbestendige manier in het leven staan.

Eerstvolgende training: start 15 november

Speciaal thema:  “Ontspannen het oude jaar uit & vol energie het nieuwe jaar in!”

Deze tweeledige Mindfulness Training heeft een uniek karakter:

Tijdens de eerste fase die plaatsvindt aan het eind van dit jaar (nov t/m half dec) wordt toegespitst op het afsluiten, oplossen en loslaten van bepaalde vraagstukken en thema’s die op je pad zijn gekomen in 2017. Loskomen van oude patronen die energie kosten, afronden van vraagstukken die beantwoordt kunnen worden en opruimen van zaken die teveel energie kosten.

Tijdens kerst en Oud & Nieuw kun je de oefeningen loslaten en lekker genieten! Je zult merken dat je deze periode kwalitatiever gaat beleven en op een bewuste wijze het jaar afsluit.  Alle geleerde zaken worden geïntegreerd in je systeem zodat je rustig maar zeker doorgroeit naar de volgende fase.

De tweede fase vindt plaats in januari 2018 en zal zich richten op: Hoe nu verder? Met een open blik en nieuwe energie het nieuwe jaar in. Welke zienswijze neem ik mee, hoe open ik me naar nieuwe thema’s en uitdagingen in 2018? Met welke houding ga ik het nieuwe jaar in? En ook wordt gekeken naar je wensen en intenties voor 2018. Durf ik meer achter mijn eigen dromen te gaan staan? Laat ik mezelf toe om creatief te zijn en vanuit mijn hart te leven?

Alle oefeningen van de officiele MBSR 8-weekse Mindfulness training komen aan bod. Deze worden tijdens deze unieke cursus echter nog sterker geïntegreerd met de thema’s loslaten en met open visie opnieuw beginnen.

De 8-weekse cursus vindt 1x per week plaats op de dinsdagavond tussen 20.00 en 22.00 op de Jacob van Lennepkade – Amsterdam Oud West.

De investering voor particulieren bedraagt € 495 p.p. incl BTW.
De investering voor Corporates (door werkgever betaald) bedraagt € 795 ex BTW.

Ben je opzoek naar een prettige, nuchtere aanpak met de nodige humor? Dan ben je bij Het Oplaadpunt aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op (Annemarie 06-29385740 om jouw persoonlijke vragen/doelen te bespreken. We spreken ook graag met je af om meer te vertellen over de training als je daar behoefte aan hebt!

Note: de Mindfulness training van 15 november vindt alleen doorgang bij minimaal 6 deelnemers.

Hoi ik ben Annemarie,
jouw Mindfulness trainer

Volg de 8-weekse MBSR Mindfulness training bij Het Oplaadpunt.

Back To Top