8-weekse
mindfulness training

Zit je oor vastgeplakt aan je mobieltje? Schieten gedachten als vuurpijlen door je hoofd terwijl je virtuele to-do lijstje meer chaos dan overzicht creëert? En loop of rijd je wel eens ergens naartoe zonder daadwerkelijk te zien wat er zich om je heen afspeelt?

8-weekse MBSR Mindfulness training

Wat leer je met Mindfulness?

De geest neemt je mee in allerlei gedachten. Vaak onsamenhangend en veelal herhalend. Gedachten gaan meestal over verleden of toekomst. Terwijl de toekomst slechts scenario’s zijn en het verleden niet meer bestaat. Doordat we zoveel denken, vergeten we in het nu te zijn en raken we snel overbelast. Met Mindfulness leer je bewust aandachtig te zijn in het moment. Je leert:

  • Jezelf en je ervaringen te accepteren zoals ze zijn.
  • Met minder weerstand te leven.
  • Steeds bewuster te worden van je ‘automatische piloot’ en opmerkzamer te zijn in het huidige moment.
  • Steeds bewuster keuzes maken.
  • Op een gezonde en stressbestendige manier in het leven staan.

Eerstvolgende training: start 6 februari 2018

Start 2018 Mindful en vol energie!

Zit je oor vastgeplakt aan je mobieltje? Schieten gedachten als vuurpijlen door je hoofd terwijl je virtuele to-do lijstje meer chaos dan overzicht creëert? En loop of rijd je wel eens ergens naartoe zonder daadwerkelijk te zien wat er zich om je heen afspeelt? Dan is Mindfulness zeker wat voor jou!

Tijdstip: Op dinsdagavond van 20.00-22.00 uur
Locatie: Prinsengracht, Amsterdam

Tijdens de cursus richt je je op de vraag: met welke houding ga ik het nieuwe jaar in? Welke zienswijze neem ik mee, hoe open ik me naar nieuwe thema’s en uitdagingen in 2018? Ook wordt gekeken naar je wensen en intenties voor 2018. Durf ik meer achter mijn eigen dromen te gaan staan? Laat ik mezelf toe om creatief te zijn en vanuit mijn hart te leven?

Alle oefeningen van de officiele MBSR 8-weekse Mindfulness training komen aan bod. Deze worden tijdens deze unieke cursus echter nog sterker geïntegreerd met de thema’s loslaten en met open visie opnieuw beginnen.

Over de trainer:
Annemarie is volledig gecertificeerd Yoga Teacher, Yoga Therapeut en Mindfulness Trainer. Ze is onder meer opgeleid door de Mindfulness goeroe van Nederland: Rob Brandsma bij het Centrum voor Mindfulness. Sinds 15 jaar is ze in contact met diverse vormen van yoga en meditatie. Haar achtergrond ligt echter in de media en advertising wereld. Ze is het levende bewijs dat mindfulness en yoga echt goede tegenhangers zijn van een hectisch en druk bestaan in het bedrijfsleven. Haar missie is om mensen te helpen meer kwalitatieve aandacht aan hun leven te schenken, van moment tot moment.

“Life is short, better live it fully”.

De investering voor particulieren bedraagt € 495 p.p. incl BTW.
De investering voor Corporates (door werkgever betaald) bedraagt € 795 ex BTW.

Ben je opzoek naar een prettige, nuchtere aanpak met de nodige humor? Dan ben je bij Het Oplaadpunt aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op (Annemarie 06-29385740 om jouw persoonlijke vragen/doelen te bespreken. We spreken ook graag met je af om meer te vertellen over de training als je daar behoefte aan hebt!

Hoi ik ben Annemarie,
jouw Mindfulness trainer

Volg de 8-weekse MBSR Mindfulness training bij Het Oplaadpunt.

Back To Top