Uit je hoofd, in je lijf!

Stimuleer wendbaarheid & reduceer stress

Het Oplaadpunt bij bedrijven

Transformatie 

De context

We leven in een tijd van grote transformatie en dat is voelbaar. Vaste structuren veranderen en er wordt steeds meer flexibiliteit van de werknemer verwacht. Innovatie en creativiteit is aan de orde van de dag. Maar niet iedereen kan dit bijbenen, gevoelens van angst, onzekerheid en stress kunnen ontstaan. Hoe creëer je als werkgever rust, inspiratie en nieuwe energie voor je werknemers? 

Het Oplaadpunt biedt rust om vanuit daar meer balans te vinden in het drukke leven. Bij Het Oplaadpunt kom je ‘uit het hoofd in het lijf’ middels Oplaad Workshops, Dagen en Trainingen. We werken met 4 pijlers; Mindfulness, Lifestyle, Beweging en Communicatie.

Ons corporate aanbod

Oplaad Workshop

Een Oplaad Workshop kan als dagdeel ingezet worden. Een greep uit ons aanbod:

 • Uit het hoofd in het lijf
 • Omgaan met veranderingen
 • Omgaan met stress
 • (Introductie) Mindfulness
 • Mindful Communiceren
 • Lifestyle
  1. Lifestyle algemeen
  2. Voeding
  3. Slaap
  4. Energie
 • Yoga 
 • Beweging & spel (waaronder boksen, bootcamp, teamspel)

De workshops lenen zich uitstekend om te combineren met een dag vergaderen . Bijvoorbeeld om fris te dag te beginnen, als break om het hoofd even leeg te maken en nieuwe energie op te doen, om creativiteit te stimuleren tijdens een brainstormsessie of om te ontspannen aan het einde van de dag. De workshops Lifestyle kunnen inspiratie bieden om een gezonde lifestyle na te streven.

Oplaad Dag

Het team wordt voor een dag volledig ondergedompeld in een wereld van rust,  inspiratie en nieuwe energie. Tijdens de Oplaad Dag worden er aan het individu en het team een aantal tools meegeven die in de dagelijkse werkdrukte gebruikt kunnen worden. Afhankelijk van de trainingsbehoefte kan er een keuze worden gemaakt uit bovenstaande workshops of kan er een training op maat worden gemaakt. Indien gewenst verzorgen wij ook de gezonde catering, sapjes en healthy snacks.

Oplaad Training

Tijdens de 8-weekse training Mindfulness in bedrijven leren de deelnemers op een prettige manier opmerkzaam te zijn tijdens het werk en daarbuiten. Waar je aandacht is, daar ben je. Door middel van mindfulness oefeningen worden  zonder oordeel gevoelens, gedachten, emoties, lijf en omgeving geobserveerd. In het leren observeren van gedachten en emoties kunnen de deelnemers beginnen patronen te zien en patronen los te laten. Ook wordt er in deze Training geleerd bewust te reageren en beter grenzen te bewaken. Kortom Mindfulness brengt balans in het werkende leven en helpt om een ieder zijn of haar unieke kwaliteiten effectiever te ontwikkelen.

De locatie

We kunnen de trainingen in-company aanbieden maar ook op onze geselecteerde locaties. Deze locaties bevinden zich in de natuur vlakbij de randstedelijke gebieden en zijn jouw werknemers er echt even uit! Voor de Mindfulness Trainingen werken we samen met 2 mooie studio’s in hartje Amsterdam.

Hele jaar door: Zwier, de vrijhaven van de stad

 

Zwier is een duurzame buitenplaats waar energie stroomt. Een fijne plek waar je kunt doen wat jij wilt, dichtbij de stad ((15 min rijden van Amsterdam), dichtbij de natuur. Deze creatieve locatie trekt je uit het alledaagse en biedt nieuwe inspiratie. Laat je leiden door wat goed voelt. Hier krijg je energie door te doen, of juist lekker te laten. Zwier biedt moderne, lichte vergaderruimtes, luxe Bell tenten voor overnachting (april-sept), mogelijkheden voor activiteiten op het water en staat onder meer bekend voor de verse, biologische en lokale keuken.

Mei tm september: onbewoond eiland De Kluut

Op zo’n 10 minuten varen van de bewoonde wereld ligt dit prachtige stukje natuur. Het onbewoonde eiland De Kluut in het Veluwemeer is zo’n 50 jaar geleden ontstaan door zandopspuiting na de aanleg van Flevoland en is ongeveer 4 hectare groot. Het eiland is weelderig begroeid met hoge bomen, dicht struikgewas, rietpalm en hier en daar grotere open plekken van zand of gras. Je waant je in een totaal andere wereld zonder auto’s of fietsen. Hier kom je volledig tot rust. Je kunt een verrassend wandelingetje over het eiland maken of je op een van de fraaie zitjes terugtrekken om te genieten van deze rust, de natuur en de vogeltjes. En natuurlijk heb je vanaf het eiland een fantastisch uitzicht over het Veluwemeer. Het eiland is ook exclusief af te huren voor jouw bedrijf/team en jullie kunnen ook een nachtje blijven slapen in een authentieke Tipi tent, hoe gaaf is dat? Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Overige locaties

We hebben een prachtige luxe locatie in het topje van Noord Holland vlakbij Het Wad geselecteerd om mee samen te werken. Hier kan de training dus ook heel goed gecombineerd worden met een middag Wadlopen!

Liever aan het water, in het bos of op het strand? Ook dat is mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Het team

We hebben voor elk discipline ervaren trainers & coaches beschikbaar.

Geïnteresseerd?

Vraag hier meer informatie aan!

Back To Top