Het stimuleren van wendbaarheid & het reduceren van stress

Transformatie 

Ons corporate aanbod

Disruptie is aan de orde van de dag, wat gister waarheid was geldt niet meer voor vandaag. We leven in een tijd van grote transformatie en dat is voelbaar. Vaste structuren veranderen en er wordt steeds meer flexibiliteit van de werknemer verwacht. Op alle lagen in de organisatie worden werknemers uitgedaagd. Innovatie en creativiteit is aan de orde van de dag om bedrijven te laten groeien of zelfs om het bestaansrecht veilig te stellen. Maar niet iedereen kan dit bijbenen, gevoelens van angst, onzekerheid en stress kunnen ontstaan. Hoe creëer je als werkgever rust, inspiratie en nieuwe energie voor je werknemers? Het Oplaadpunt biedt een antwoord. 

Uit recent onderzoek blijkt dat er gemiddeld 1 miljoen mensen in Nederland tegelijk met een burn out rondlopen. En maar liefst 3 miljoen Nederlandse werknemers geven aan behoefte te hebben aan maatregelen tegen werkstress. Deze cijfers lijken ieder jaar zelfs exponentieel te groeien. Wij werken graag preventief om ervoor te zorgen dat jouw werknemers in balans zijn en blijven.

Het Oplaadpunt biedt verschillende holistische oplossingen voor bedrijven om te werken aan verhogen van de wendbaarheid en het reduceren van stress. We werken met 4 pijlers; Mindfulness, Lifestyle, Beweging en Communicatie. Wij zorgen ervoor dat werknemers ‘Uit het hoofd, in het lijf’ komen. Hiervoor  bieden we de volgende trainingen aan:

Oplaad Workshop

Een Oplaad Workshop kan als dagdeel ingezet worden. Een greep uit ons aanbod:

 • Uit je hoofd in je lijf (uitermate goed geschikte om in te zetten tijdens een lange vergaderdag!)
 • Omgaan met veranderingen
 • Introductie Mindfulness
 • Energiemanagement
 • Mindful Communiceren
 • Stimuleren van Creativiteit 
 • Lifestyle (voeding, slaap, mobiel gebruik)
 • Yoga 
 • Beweging & spel (waaronder boksen, bootcamp, teamspel)
 • Workshop Mannelijke en Vrouwelijke Energie in harmonie
 • Oplaad Workshop op maat

Oplaad Dag

Het team wordt voor een dag volledig ondergedompeld in een wereld van rust,  inspiratie en nieuwe energie. Tijdens de Oplaad Dag worden er aan het individu en het team een aantal tools meegeven die in de dagelijkse werkdrukte gebruikt kunnen worden. De Oplaad Dag heeft onder meer als doel om stress te reduceren bij het individu, om binnen het team beter en bewuster met elkaar te communiceren, productiviteit te verhogen en om meer ruimte te creëren voor creativiteit. Afhankelijk van de trainingsbehoefte kan er een keuze worden gemaakt uit bovenstaande workshops of kan er een training op maat worden gemaakt. Indien gewenst verzorgen wij ook de gezonde catering, sapjes en healthy snacks.

Oplaad Training

De Oplaad Training wordt volledig op maat gemaakt, bel of mail gerust om een afspraak te plannen waarin we de mogelijkheden bespreken.

In- company Oplaadpunt

Droom jij als werkgever van een plek in de organisatie waar jouw werknemers elk moment van de werkdag even tot rust kunnen komen en kunnen opladen? Wij kunnen dit realiseren! Het in-company Oplaadpunt zal helemaal naar wens worden ingericht. Vanzelfsprekend kunnen hier ook trainers, coaches en/of masseurs worden ingezet.

De locatie

We kunnen de trainingen in-company aanbieden maar ook op onze geselecteerde locaties. Deze locaties bevinden zich in de natuur vlakbij de randstedelijke gebieden en zijn jouw werknemers er echt even uit!

mei tm september: onbewoond eiland De Kluut

Een van onze locaties is het onbewoonde eiland De Kluut, hier ben je er namelijk echt even helemaal uit. Het onbewoonde eiland De Kluut in het Veluwemeer is zo’n 50 jaar geleden ontstaan door zandopspuiting na de aanleg van Flevoland en is ongeveer 4 hectare groot. Het eiland is weelderig begroeid met hoge bomen, dicht struikgewas, rietpalm en hier en daar grotere open plekken van zand of gras. Je waant je in een totaal andere wereld zonder auto’s of fietsen. Hier kom je volledig tot rust. Je kunt een verrassend wandelingetje over het eiland maken of je op een van de fraaie zitjes terugtrekken om te genieten van deze rust, de natuur en de vogeltjes. En natuurlijk heb je vanaf het eiland een fantastisch uitzicht over het Veluwemeer.

Doorlopend

We hebben een prachtige luxe locatie in het topje van Noord Holland vlakbij Het Wad geselecteerd om mee samen te werken. Hier kan de training dus ook heel goed gecombineerd worden met een middag Wadlopen!

Liever in het bos of aan het strand? Ook dat is mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Het team

We hebben voor elk discipline ervaren trainers & coaches beschikbaar.

Mindfulness Trainer & Yoga Teacher Annemarie:

Annemarie Roozenboom is volledig gecertificeerd Yoga Teacher, Yoga Therapeut en Mindfulness Trainer. Ze is onder meer opgeleid door de Mindfulness goeroe van Nederland: Rob Brandsma bij het Centrum voor Mindfulness. Sinds 15 jaar is ze in contact met diverse vormen van yoga en meditatie. Haar achtergrond ligt echter in de media en advertising wereld. Ze heeft bijna 7 jaar bij MTV Networks gewerkt op een Branded Content functie binnen de “work hard, play hard” mentaliteit van MTV en TMF. Daarna is ze gaan freelancen bij o.a. RTL, NL Film, Noise en Xite. Tegelijkertijd heeft ze haar business rondom Mindfulness en Yoga verder uitgebouwd.. Ze is het levende bewijs dat mindfulness en yoga echt goede tegenhangers zijn van een hectisch en druk bestaan in de media. Haar missie is om mensen te helpen meer kwalitatieve aandacht aan hun leven te schenken, van moment tot moment.

Nieuwsgierig, vraag via het onderstaande contact formulier meer informatie en/of een offerte aan!

Geïnteresseerd?

Vraag hier meer informatie aan!

Back To Top